Sådan får du plads til alle dine rejseting

plads

8 måneder siden |  0 comments  |  Rejsetips

Når man skal ud at rejse, om det så er forretning eller fornøjelse, så er det altid vigtigt at kunne få plads til alle sine rejseting. Dette gælder både i ens kuffert og det sted man har valgt at bo på sin rejse. Der er dog mange måder at få plads til sine rejseting på.Når du skal pakke din kuffert, skal du selvfølgelig have tøj med. Dette kan du folde og presse sammen. På denne måde har du plads til mere tøj og du kan også sagtens få plads til de andre ting, som du skal have med. Der er også mange, der tager meget af deres tøj og ruller det sammen til en pølse. På denne måde kommer der også en del overskydende plads i kufferten til de andre ting, man gerne vil have med.Når du ankommer til dit hotel eller din ferielejlighed, så er der ofte et garderobeskab, hvor du kan lægge dit tøj. Her kan du folde dit tøj, så det ikke fylder ret meget og sørge for, at der kan ligge flere forskellige bunker. Dette gør, at du kan bruge de andre hylder til nogle af de andre ting, som du også gerne vil have pakket ud.


Sørg for at lægge dine ting i orden i et skab


Hvis du gerne vil spare plads i din kuffert, men også på dit hotel, så er det en god idé at købe rejseflasker til din shampoo og balsam. Du kan også få små tuber tandpasta. Gør du det på denne måde, skal du ikke bruge en masse plads til disse ting og du kan dermed få plads til noget andet. Store flasker med shampoo kan godt fylde rigtig meget og det er sjældent at man får brugt ret meget af det.Hvis dit hotelværelse har skabe, så kan du hænge noget af dit tøj op på bøjler og lægge resten på hylder. Det fylder rigtig meget at lægge det hele på hylder og det kan dermed blive besværligt at finde det man skal bruge.Du behøver ikke kun at bruge skabene til tøj. Du kan lægge bøger derind, dine rejsekataloger eller hvad du ellers har med. Det kan godt komme til at rode på værelset, hvis der ikke er orden i det og det kan skabene hjælpe med. Du kan nemt få plads til alle dine ting, hvis du blot sørger for at have orden i dem.


Hæng dine skjorter pænt op og få mere plads


Det er rigtig rart at have et klædeskab når man er på ferie. Hvis man er på forretningsrejse, så er det meget normalt at have jakkesæt og skjorter med og de skal gerne være pæne, når man skal have dem på. Der er plads til mange skjorter i et klædeskab, hvis du blot hænger dem op på en bøjle. Du skaber her mere plads, da du ikke har dem liggende i skabet med alle de andre ting og du passer på dine skjorter på samme tid.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du lidt ekstra sjov på den romantiske ferie

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

4 ting du ikke må glemme at putte i kufferten

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

Få de bedste minder med hjem fra rejsen

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 9 måneder siden