Sådan får du lidt ekstra sjov på den romantiske ferie

romantisk

8 måneder siden |  0 comments  |  Rejsetips

Har du lyst til at din næste romantiske ferie skal indeholde lidt nyt, sjovt og pirrende, kan du her læse nogle bud på, hvordan du kan opnå lige præcis dette. Måske står du nu og skal afsted på en romantiske ferie med din udkårne, eller måske har du blot rejsen i tankerne, og er i gang med planlægningen. Uanset er rejsen en spændende lejlighed til at prøve noget nyt og frækt med din partner.På den romantiske ferie er i væk hjemmefra, og har sat tiden af til at nyde hinandens selskab. Det er derfor en oplagt mulighed for at overraske din partner med en spændende lille ekstra oplevelse. I kan selvfølgelig også sammen finde ud af, hvordan i har lyst til at pifte den romantiske stemning op.


En fræk overraskelse under tøjet
En skøn og oplagt mulighed for at tilføre noget spændende for jer begge er ved, at kvinden kan iklæde sig frækt lingeri eller måske noget sexet undertøj. Blonder og sløjfer i rød og sort, flotte BH’er, flotte trusser og strømpebånd er blot nogle af de mange muligheder i denne kategori. Det frække lingeri og sexede undertøj kan fungere som overraskelse overfor begge parter, alt efter hvis påfund det er.

Hvis du som kvinde vil overraske din mand, er frækt undertøj eller lingeri perfekt til dette. Du kan købe det med hjemmefra, og finde noget du føler dig lækker og selvsikker i. Det kan let gemmes under aftenkjolen, mens i er ude at spise en romantisk middag på ferien. Når i kommer tilbage på hotelværelset, har du haft hemmeligheden på hele aftenen, og er klar til endelig at overraske din mand. Han vil med sikkerhed elske din opfindsomhed og dit lækre udseende.Hvis du som mand, derimod, vil overraske din kvinde, er sexet lingeri også en oplagt gavemulighed til hende på den romantiske ferie. Det viser, at du sætter pris på din kæreste eller kone. Hun vil elske at modtage en gave med frækt lingeri, som i sammen kan have sjov med.

Nye vibrationer på ferien


Der er selvfølgelig også andre interessante måder at tilføje lidt ekstra feriesjov på. Er i til en mere udfordrende form for sjov på den romantiske ferie, er sexlegetøj en spændende mulighed, der åbner op for intimitet og nærhed.Et vibratoræg er et godt valg, da man kan bruge det på flere forskellige måder. Hvis i skal ud på sightseeing på jeres feriedestination, på café eller restaurant eller en helt anden form for aktivitet uden for hotellet, kan vibratorægget give et sjovt og frækt pift til jeres oplevelse. Kvinden har vibratorægget og manden kan have fjernkontrollen!I er her sikret en særlig elektrisk stemning mellem jer. Dette er en sjov og spændende måde at tilføje lidt ekstra krydderi til jeres parforhold. Man kan derudover også bruge vibratorægget på mere traditionelle måder inden for hotelværelsets fire vægge. Uanset hvilken mulighed, der tiltaler dig og din partner er i sikret en anderledes og pirrende romantisk ferie sammen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du plads til alle dine rejseting

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

4 ting du ikke må glemme at putte i kufferten

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

Få de bedste minder med hjem fra rejsen

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 9 måneder siden