Forberedelse til din færge tur

Alle færgeruter medtager biler og passagerer til fods, men hvis du planlægger at rejse i en travl periode, bør du uanset transportmiddel overveje at reservere din plads på færgen. Du kan normalt gøre dette via telefon eller online.

Tilgængelighed for gangbesværede kan være et problem på nogle færger. Ring i forvejen for at sikre, at du kan komme fra bildækket til passagerdækket med elevator.

Nogle færge linjer kræver, at kæledyr forbliver i køretøjer under turen, mens andre tillader dem på passagerdækket. Hvis du medbringer et kæledyr, så planlæg fodring, motion og andre kæledyrsbehov.

Hvis du tager en færge over natten, er det en god ide at reservere en kabine. Du får mere søvn og kan tage et bad før landgang. Nogle gange findes der alternativer, såsom siddepladser og sovesofaer, men selvom disse muligheder er billigere kan de også være ubehagelige.

Du vil nyde din færgeoplevelse mere, hvis du er godt klædt på. Brug behagelige sko med en god sål, så du kan gå op og ned ad trapper selvom de er våde. Nederdele, især korte nederdele, kan upraktiske på soldækket. Lange bukser er et bedre valg, hvis du planlægger at se bølgerne eller tage billeder.

Hvis du tror, ​​du måske lider af søsyge, er det godt at forberede sig. Medbring gerne medicin, men husk at de tager op til en time for at virke – du kan med fordel tage dem inden du stiger ombord.

Det er ikke altid sikkert at drikke vandet på færgen, så medbring en vandflaske til når du skal børste tænder.

Det er altid en god ide at medbringe en madpakke eller penge til at købe snacks om bord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *