Find din uforglemmelig riderejse her

Drømmer du om at tage på en eventyrlig riderejse, men er du i tvivl om, hvor du helst vil på rideferie? Så find inspiration på https://www.hippotours.dk/, som tilbyder riderejser verdenen over

Syv gode grunde til at vælge din riderejse hos Hippotours:

  • Hippotours har selv masser erfaring inden for heste og ridning
  • Alle ridedestinationer er blevet vejet, målt og testet, så vi kan garantere for beskrivelsen og kvaliteten holder stik.
  • Intet er skrevet med småt. Alle fakta er blevet lagt på bordet, så intet er overladt til tilfældighederne. Dermed undgår du et unødvendigt chok på rideferien.
  • Du bliver guidet – både før, under og efter turen.
  • Der er prisgaranti på samtlige rejser. Finder du en billigere rejse et andet sted, så matcher Hippotours prisen
  • Du er altid garanteret på at bo tæt på ridecenteret
  • Tryghed er i højsædet, da Hippotours er medlem af rejsegarantifonden.

Rideture til smukke Island

Hippotours arbejder sammen med en række partnere på sagaøen, der har muliggjort, at man på turene kan komme vidt omkring. Derudover kan man opleve øens smukke og rå natur på ryggen af islandsheste. Har man ikke før prøvet at ride på islandsheste, så kan man forvente, at man bliver bidt af det. Hestene er energiske og kan mestre op til 5 gangarter. En af gangarter er Tölten, hvor hestene skiftevis har 1-2 ben på jorden. Denne gangart er særdeles komfortabel for rytteren, da gangart er jævn uden for mange rystelser.

Tag på eventyrlig riderejse til Island

Varigheden på vores ture Island går fra 3 til 8 dage.
Ønsker du en længere riderejse, kan vi varmt anbefale ” Borgarfjördur trail”, som er en 7 dages tur til det sydvestlige Island. Området er kendt for smukke naturfænomener, geotermiske kilder og islandske sagaer. Prisen på dette eventyr er 15.990,-.
Er du mere til en familieferie, hvor ridning er i højsædet? Så kan vi varmt anbefale ”familieferie”, hvor turen går til det sydlige Island, hvor alle er velkomne uanset hvilket ride-niveau man befinder sig på. Derfor er turen oplagt for familier.
Programmet starter med en demonstration efterfulgt af en lektion i ridehallen, som ligger tæt på hotellet.
Børnene får mulighed for at passe og pleje heste, som var de deres egne. De er ligeledes også mere end velkommen til at hjælpe til i stalden, så de kan lære meget mere om heste. Denne riderejse varer 4 dage til en pris på 5970,-.

Ranch ferie USA

En ranch ferie til USA er enhvers rytters drøm. Hippotours tilbyder ranch ferier på alle niveauer. Fælles er, at de har autentiske oplevelser i fokus.
Så tag på ægte western rideferie, og oplev de gamle klassiske western traditioner, som stadig trives flere stedet i USA. Disse steder tilbyder Hippotours som rejsedestination.
Lev livet som Cowboy – en frihed alle ryttere drømmer om at prøve. Hippotours tilbyder riderejser over alt i USA. Længden på ferien varierer mellem 3-8 dage til overskuelige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *