Det rette strandoutfit til ferie i varmen

Når du skal på ferie i varmen er det den perfekte lejlighed til at finde det lækreste outfit til strandturene. Om du er til badedragt eller bikini, er der rig mulighed for at finde den helt rigtige på nettet.

De fleste af os tjekker lige vejret hjemmefra inden vi drager på ferie – især når vi skal sydpå.

Tjek vejrsituationen hjemmefra

Inden du booker din rejse til de varme lande, er det rigtig vigtigt at bruge lidt tid på at sætte dig ind i vejret, der, hvor du skal hen.

Især hvis rejsen går til lande i det tropiske klimabælte, hvor vejret er en del mere temperamentsfuldt end vi er vant til herhjemme.

Rejser du for eksempel til Sri Lanka er der perioder med monsun, altså virkelig kraftig regn. Men lige, når det kommer til vejret her, kan man snildt generalisere og sige; vejret er altid godt på Sri Lanka. Det skyldes, at når der er monsun i den ene del, så bringer det varmere vejr i de andre dele og omvendt.

Er du mere til en skiferie tjekker du også sneen og pisterne hjemmefra, så hvorfor ikke gøre det samme, når du skal sydpå? Der er skønne steder med dejligt vejr og har du besluttet dig for en destination er det bare med at tage afsted, når vejret er bedst.

Badedragt og bikini

I dag er der en hel kropskærlig bevægelse, der vokser og trives på de sociale medier, som en form for oprør mod det billede af den perfekt kvindekrop vi ser alle steder, når det kommer til reklame og mode.

Er du en del af den bølge eller ønsker du at blive det, handler det om noget så simpelt om at elske sin krop og være godt tilpas i den krop du har, hvis den er glad og sund, frem for at pine krop og sjæl i jagten på et uopnåeligt kropsideal.

En kvinde, der elsker sin krop kan bære hvad som helst – også på stranden. Om du er til bikini eller badedragt er der frit valg på alle hylder, så længe du selv synes du er for lækker!

Calvin Klein er et af de mærker, der laver virkelig lækre designs. Især når det kommer til bikinier og andet beach wear til både kvinder og mænd. Der findes alt fra helt klassiske, sorte bikinier til mere frække og iøjnefaldende modeller i orange og pink. Der er altså noget for enhver smag.

Er du mere til badedragt er der rig mulighed for at finde en, der passe lige præcis til den havfrue du ønsker at være på stranden.

Både stropløse, med en strop, med to stropper, med bare skuldre og flæser, der er uendelige muligheder.

I øjeblikket er det de mere fantasifulde modeller, der er fremme i modebilledet. Især er badedragter med skrå skæring, så den ene skulder er bar, ses hos rigtig mange af de store mærker.

Hvis du er glad for din krop, er der ingen begrænsninger eller regler for, hvad du kan bære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *