At rejse med babyer – det er nemmere end du tror

baby

9 måneder siden |  0 comments  |  Rejsetips

De fleste forældre kan godt få koldsved ved tanken om skulle rejse på ferie med deres baby. For hvad nu, hvis barnet græder under hele flyveturen og forstyrrer de andre passagerer. Eller hvis barnet ikke vil falde til ro på den 24 timer lange biltur ned til syden. Eller tænk hvis barnet ikke vil sove i den tremmeseng, der er sat op nede på feriestedet. Der kan være mange bekymringer forbundet med sådan en rejse. Men med de rette forberedelser kan man sagtens få en vellykket rejse med sin baby.

Medbring sutteflaske


Det er en rigtig god ide at medbringe en masse af barnets ting hjemmefra. På den måde skal man ikke ud at købe ukendte babyvarer i et fremmed land. Det giver både forældre og barn en tryghed, at tingene er velkendte. Noget man først og fremmest skal huske at have med er en sutteflaske. Det er vigtigt, at barnet får den rette næring under ferien, især hvis man befinder sig varmere og mere tropiske steder end Danmark. Ligeledes er en sutteflaske genial at have med på turen derhen og hjem igen. Man kan nemlig nemt befinde sig i nogle situationer, hvor det er upraktisk eller besværligt at amme, og så er en sutteflaske guld værd.Derudover kan sutteflasken også give nogle øjeblikkes ro, mens barnet sutter mælken til sig. Et godt forslag til en sutteflaske, som man kan have med på ferien, er MAM sutteflasker. Deres suttehoveder er nemlig lavet således, at børn instinktivt kan lide at drikke fra dem. Dertil har flere af deres sutteflasker også selvsteriliserende funktion, hvor man blot skal opvarme sutteflasken i mikrobølgeovnen med lidt vand, og så er den steriliseret. Det gør dem superpraktiske at medbringe overalt.

Bær din baby omkring i en babyslynge


En anden praktisk ting at medbringe hjemmefra er en babyslynge. Med en babyslynge kan man nemlig bære barnet, hvorhen man vil uden, at det er besværligt. Dertil giver babyslyngen barnet den rette støtte, så han eller hun kan sidde betydeligt længere end f.eks. i en bæresele, hvor det maks. anbefales, at barnet sidder i 10-15 min. ad gangen. Med alle de nye ind indtryk, vil barnet også føle sig betydeligt mere tryg, når han eller hun sidder så tæt ind på mor eller fars krop.

Voksiposen er genial til de koldere ferier


Hvis man skal have barnet med på skiferie, kan det være en god ide at medbringe en voksipose. Den er velegnet til al slags vejr, så barnet kan sove trygt og godt udenfor, også selvom det regner, sner eller blæser. Og hvis barnet i forvejen er vant til at sove i en voksipose, så vil han eller hun med stor sandsynlighed falde hurtigere i søvn. Voksiposen kan også bruges som et legetæppe, hvor barnet kan ligge og udforske de nye omgivelser fra. Den kan endda også bruges som puslepude, når man er på farten. Og det får man højst sandsynligt brug for på ferien.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du lidt ekstra sjov på den romantiske ferie

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

Sådan får du plads til alle dine rejseting

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

4 ting du ikke må glemme at putte i kufferten

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden