5 gode rejsegaver

rejsegaver

9 måneder siden |  0 comments  |  Nyheder

Der findes mange gode lejligheder til at gå på jagt efter en fed rejsegave. Heriblandt er særligt bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage naturligvis nogle af de allermest oplagte situationer at gøre lidt ekstra ud af gaven.

En fællesnævner for de fleste rejsegaver er, at det giver god mening, hvis du selv planlægger at tage med på den rejse, som du giver i gave. Altså er det hensigtsmæssigt, hvis det er en gave til eksempelvis kæresten, konen, sønnen eller moren.

Her får du imidlertid 5 gode idéer til potentielle rejsegaver, som du selv kan skræddersy til den specifikke gavemodtagers ønsker samt dine egne tanker.

1 – Den planlagte og bestilte rejse


Den første rejsegave på listen er selvfølgelig den ultimative overraskelse, som alle og enhver vil blive glad for at få afsløret.

Planen er i princippet relativt enkel – du skal blot vælge en destination, et tidspunkt og bestille rejsen, uden at gavemodtageren er klar over det. Dette kræver dog af åbenlyse årsager, at du er sat ind i din kommende rejsepartners skema og personlige rejsepræferencer.

Under alle omstændigheder er det en genial og tidløs idé, som altid bør overvejes, hvis du har at gøre med en rejseglad gavemodtager, der plejer at være frisk på et uventet eventyr.

2 – Den kreative rejsegave


Denne idé er endnu mere kreativ og unik end den foregående, og derfor er den i den grad også værd at overveje. Idéen går kort sagt ud på, at du stiller en globus på gavebordet med et lille kort til.

I kortet skal du inkludere instruktioner om, hvad gaven går ud på. Dette kunne blandt andet være, at gavemodtageren får muligheden for at pege lige, hvor man lyster på globussen, og dernæst har i en rejsedestination, som du betaler for.

Det kan samtidigt være en virkelig romantisk idé og dermed fungere som en fantastisk bryllupsgave.

3 – Den praktiske rejsepakke


Her tænkes der ikke på, at du skal give en konkret rejse i gave, men tværtimod samle en lille gavekurv med praktiske rejseting. Dette kunne for eksempel være små skønhedsprodukter, et kamera, tøj til ferien eller en lækker rejsekuffert.

Sådan en form for gave kan altid gøre gavn, men det er naturligvis særligt oplagt, hvis der i forvejen er planlagt en kommende ferietur.

4 – Den fleksible rejseplan


I stedet for at vælge destinationen på egen hånd eller give gavemodtageren fuldkommen kontrol over, hvor i skal rejse hen i verden, kan du også vælge at opstille en liste af eksempelvis 3 eller 5 muligheder.

På den måde kan du give vedkommende rig mulighed for selv at have indflydelse på turen, uden at det bliver en alt for ukonkret og løs plan. Dette er blandt andet en god idé som gave til hende eller ham, hvis du er i et forhold, hvor i ofte snakker om rejsedrømme.

5 – Den specifikke og personlige løsning


Den sidste gaveidé på listen egner sig til mange formål, men ses som oftest i forbindelse med konfirmationsgaver. Det drejer sig kort sagt om en rejsetur, der er skræddersyet til gavemodtagerens interesser – for eksempel en fodboldtur til yndlingsholdets stadion eller en shopping-tur i en storby.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Ferien til Bornholm bliver billigere i 2018

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 11 måneder siden

Bliv helt klar til din ferie

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 4 måneder siden