4 gode tips til at gøre rejsen mere behagelig

behagelig

9 måneder siden |  0 comments  |  Rejsetips

Det er ikke altid lige nemt at vide hvad der skal til for at få en god rejse. Det lader til at der altid går ét eller andet galt, hvilket potentielt kan ødelægge hele ture for hele familien. Men der er et par få regler du kan følge, hvis du vil være (næsten) sikker på at din ferie bliver bedre end den plejer. Der er ingen grund til ikke at gøre hvad du kan, for at sørge for at dine hårdtjente penge ikke bliver spildt på en dårlig tur.


Gør flyveturen behagelig for dig selv


De fleste langdistanceferier starter og slutter med en lang flyvetur. Dette er naturligvis ikke optimalt, da det er langt fra behageligt at sidde op i flere timer ad gangen. Der for skal du gøre hvad du kan, for at gøre disse timer så behagelige så muligt. Eksempelvis er det her en god idé at investere i en lændepude og en nakkestøtte. Flyveture er kedelige, men de er værst for din krop, der ikke er vant til så lange stræk i den samme position. Start og slut derfor ferien på behaglig manér for at sætte tonen for resten af turen.


Sørg for at forvente det uventede


Netop fordi der altid går ét eller andet galt på en ferie, kan du ligeså godt planlægge efter det. Pak forbinding til når nogen slå dig, eller en varmepude til når nogen får ondt i maven. Det er en masse små ting du kan pakke efter, men som ender med at gøre den helt store forskel. Smertepiller og piller mod dårlig mave er desuden helt essentielle at medbringe hjemmefra. Medicin er nemlig ikke altid nemt at skaffe i udlandet, afhængig af hvor man er selvfølgelig, og selv her er det vanskeligt at vide præcist hvad man får.


Planlæg din tur – men ikke for meget


Noget der også ofte går galt for folk, er at man kommer til at overplanlægge ens tur, og ender med ikke at have tid til det hele. Alternativt finder man lige knap tid til det hele, men vender hjem mere udmattet end nogensinde fordi programmet har været så tæt pakket. Sæt tid af til ingenting, til at opleve lokale kulturer og til at sove længe nogle dage. Nu hvor i endelig er af sted på ferie, er der ingen grund til ikke at udnytte tiden til at stresse helt af. Sørg for at vide hvad I vil se, men efterlad plads i programmet.


Sørg for at en eventuel familierejse er akkommoderende for alle


Hvis det er en familierejse du skal på, er spillereglerne naturligvis en smule anderledes end eksempelvis ved solorejser. Her er det vigtigt at der er plads til alle, i alle aldersgrupper. Bedstemor har jo uden tvivl ikke ligeså meget energi, som en 10-årig. At være akkommoderende behøver ikke at være noget der går på kompromis med turen. Det ligger i detaljer så små, som anskaffelse af et gangstativ og mere offentlig transport som alternativ til lange gåture.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan får du lidt ekstra sjov på den romantiske ferie

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

Sådan får du plads til alle dine rejseting

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden

4 ting du ikke må glemme at putte i kufferten

  • Faergevest.dk
  • 0 Comments
  • 8 måneder siden